fbpx

Pasha x Coucheron

Om Pasha x Coucheron

Denne duoen er eksperter på hvert sitt felt, og kommer til å fange deg i stemningen. Vi introduserer, for første gang som en duo på festivalscenen, Pasha x Coucheron!

Gutta debuterte som et par med mixtapen G.O.L. under by:Larm i 2020. Det spektakulære klubbshowet høstet enorm respons fra både anmeldere og publikum på et stappfullt Sentrum Scene. Det var såpass at en heldig anmelder kunne meddele at de «kurerte vinterdepresjonen» hans. De fanger med andre ord hvert sitt unike publikum i sine respektive sjangere. 

Mannen bak miksebordet, Coucheron, har imponert lyttere over hele verden og samarbeidet med store navn som Mayer Mawthorne, Charlie Puth, Pitbull, Nick Jonas og Kehlani. Det sistnevnte samarbeidet førte til en Grammy-nominasjon (i all beskjedenhet). Han har også samarbeidet med FOMA-aktuelle Stig Brenner den gang han het Unge Ferrari på låta «Ung & Dum», fra det kritikerroste albumet Midt Imellom Magisk Og Maniskmed flere titalls millioner avspillinger. 

Rykkinn-rapperen Pasha, er selveste kongen av hype. Han kan få i gang ethvert publikum, såpass at det ender med crowdsurf og moshpits. Pasha Gud, som han så ydmykt blir kalt, serverer eksplosiv, 90-tallsinspirert hiphop, og har bergtatt festival- og klubbscener både nasjonalt og internasjonalt. En god pekepinn er hans nominasjon som Årets Liveartist under P3 Gull hvor han kjempet mot blant andre Karpe og Sondre Justad. Pasha har også gjestet Tommy Tees National Rapshow, og droppet noen bars som vitner om at han er garantert en plass på rap-himmelen.

Sammen er de dynamitt. Dette showet blir helt vilt – vi lover. Bare å glede seg til nye sanger på spillelisten!

Pasha x Coucheron ser du 16. juni på FOMA.


Kjøp billetter her: