fbpx

Ellie Goulding

Om Ellie Goulding

Kongelige bryllup, Grammy-priser og millioner på millioner av streams. Ellie Goulding kommer til FOMA 2023!

Den britiske singer/songwriteren Ellie Goulding slo gjennom med et brak i 2010 da albumet Lights debuterte som nummer 1 på UK Albums Chart, siden gikk det i full fart i godt over en dekade. Hun har en enormt imponerende merittliste, og en hel haug av hits du garantert har hørt.

Med sangteknikk og en forkjærlighet for fansen i bakhånd, har Ellie Goulding skapt et musikalsk imperie sammen med venner som blant annet Bruno Mars, Katy Perry, Tinie Tempah, Calvin Harris, Kygo, Sean Paul, Swae Lee, Big Sean, Iggy Azalea og Taylor Swift (for å nevne noen). Du har nok hørt flere av dem som soundtracks til noen av verdens mest kjente filmer.

Ellie har vært nominert og vunnet mange internasjonale priser som blant annet Grammys og Brit Awards, oppnådd fire RIAA-sertifiserte (gull og platinum) album, og spilt på de mest utrolige steder. Ikke bare har hun vært her i Oslo for å spille på Nobels fredspris-konserten, hun har også vært på besøk i Det Hvite Hus, og ikke minst, spilt intimkonsert i bryllupet til fremtidige konge og dronning av Storbritannia, William og Kate.

Briten er ikke bare en begavet sangerinne, hun har et godt hjerte og er aktiv i EU og klimakampen, og andre humanitære saker. 

Nå tar Ellie med seg sin fantastiske stemme og utallige monsterhits til FOMA 15.-16. juni 2023. Dette blir gåsehud!

Ellie Goulding ser du torsdag 15. juni på FOMA.