fbpx

INFORMASJON

Spørsmål & Svar

Åpningstider

Åpningstider for festivalen i 2023 er ikke endelig fastsatt, men vi sikter oss inn mot fra 13 – midnatt begge dager.

Aldersgrense

Festivalen har 18 års aldersgrense av hensyn til skjenkereglene. VIP Lounge vil ha aldersgrense 20 år på grunn av premium drink utvalg.

Hvordan komme seg til og fra festivalen?

Vi anbefaler publikum å benytte seg av kollektiv transport. Det er hyppige tog og bussavganger fra Lysaker stasjon og Oslo sentrum inn til Fornebu. Informasjon om avgangstider og hvilke ruter som tar deg til FoMA finner du ved å klikke HER

Vi anbefaler alle å benytte seg av kollektiv transport, men det er også mulig å benytte parkeringshus som er i tilknytning til flere av hotellene og kontorbyggene ved festivalområdet.

Billetter og bytting av billett til bånd

 • Billett kan gis bort til andre uten at det må gjøres navnebytte.
 • Det er personlig oppmøte for å hente ut festivalbånd. 
 • Armbåndet må være på armen til enhver tid.
 • Blir båndet ødelagt? Det koster kr 50,- for et nytt bånd. Husk å ta med det ødelagte båndet med til akkrediteringen.
 • Finner du ikke billetten din? Eller noe annet er feil med billetten? Vennligst ta kontakt med Ticketmaster ved å trykke HER.
 • Husk ID da det er 18 årsgrense for å komme inn på festivalområdet, og 20 årsgrense for områder som serverer alkoholholdig drikke med 22 volumprosent alkohol eller mer.
 • Festivalen aksepterer følgende ID: Postens ID-kort, bankkort, pass, førerkort og europeisk ID-kort. FOMA står fritt til å nekte personer adgang eller bortvise personer ved mistanke om bruk av falsk legitimasjon.
 • Refusjon: Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet i sin helhet avlyses. Kjøpte billetter refunderes ikke dersom ett eller flere av artistene avlyser sin opptreden. 

Betaling på området

Det er mulig å benytte vanlig bankkort på festivalen, men vi gjør oppmerksom på at vi ikke tar kontant betaling i våre utsalgssteder.

Mistet noe?

Alt som er glemt og blir funnet på festivalområdet vil blir overlevert til politet og vi ber deg henvende deg til dem direkte.

Følgende er ikke tillatt å ta med seg på festivalområdet

 • Flasker, både åpnet og uåpnet. 
 • Medbragt mat og drikke.
 • Paraply, selfiestang, campingstoler, kniv og spisse/skarpe gjenstander som kan bli ansett som farlige.
 • Profesjonelt kamera og videoutstyr. 
 • Lydopptaksutstyr.
 • Kjæledyr.
 • Ulovlige rusmidler.

Ledsager/Funksjonshemning

Vi ønsker ledsagerbevis velkommen! Alle som har ledsagerbevis kan få med seg en ledsager på festivalen. Armbånd blir utlevert til ledsager samtidig med at den med ledsagerbevis fremviser dette. Personen med ledsagerbevis betaler fullpris for billetten. 

Personen med ledsagerbevis må være med når ledsager henter ut armbåndet sitt.

Festivalområdet er tilrettelagt for rullestolbruk og har eget opphøynet område hvor man kan nyte utsikten til scene sammen med ledsager. Det er også WC tilrettelagt for rullestol brukere. 

Miljø

Vi i FoMA skal ta et aktivt eierskap til miljø og bærekraft. Vi er dedikert til å ha minst mulig miljøavtrykk og forplikter oss til å skape opplevelser på en bærekraftig måte. Vi jobber med samarbeid som vil synliggjøre vårt engasjement for miljø, og har allerede for festivalen i 2023 gjennomført tiltak som kan bidra til at festivalen blir bærekraftig og miljøvennlig i årene fremover.

Fornebu har et fantastisk dyre- og fugleliv. Vår nærmeste nabo er Lagmannsholmen naturreservat.

Gjennom planlegging av den første festivalen vi arrangerte 17. juni i fjor, har vi vært i tett dialog med ulike fagmiljøer og instanser som Birdlife, Statsforvalteren i Viken, Bærum Kommune, Norsk institutt for Naturforskning og ulike private ornitologer som kjenner lokalmiljøet godt. Statsforvalteren er øverste myndighet og har godkjent festivalens søknad for gjennomføring, gitt gjennomføring av flere ulike tiltak.

FoMA kommer ikke til å benytte fyrverkeri som avslutningsshow som ofte er vanlig på større festivaler – dette av hensyn til fugler, hunder/husdyr, småbarnsfamilier (og miljøet vårt). Det vil være pyro og effekter på selve scenene.

Vi jobber nå med å utvikle vår miljø- og bærekraftprofil og vil fortelle mer om denne senere.

Ønsker man mer informasjon om tiltakene vi gjør mot naturreservatet eller området ellers, ser vi frem til å høre fra deg!