FRIVILLIG

Å skape fantastiske opplevelser for gjestene våre krever at vi har like fantastiske medarbeidere før, under og etter festivalen. De frivillige er med på å skape unike opplevelser og god stemning og er våre beste ambassadører!
 
Er du interessert i å være med å skape FoMA 2023?

Hvorfor bli frivillig?

Fordi det er gøy!

Skap venner og minner for livet

Være en del av magien som skaper smilende besøkere & opplevelser for andre

Du får et unikt innblikk i hvordan det er å skape opplevelser for tusenvis av gjester

Muligheten å være med å se en ny årlig festival og bydel våkne til liv

Hvilke krav stilles på deg som frivillig?

Vi trenger frivillige som kan gjøre alt fra å scanne billetter, tappe øl og holde festivalen ryddig med et stort smil. Vi mener det er personer som ellers er utadvendt og liker å jobbe sammen med andre mennesker og som dessuten har et smittende godt humør uansett situasjon!

Men, du trenger ikke ha erfaring fra festival fra før, men vi forventer oss at du utfører gitte arbeidsoppgaver og er hyggelig mot publikum og kollegaer. Du må være pålitelig, arbeidsvillig og vi forventer at du møter opp til avtalt tid og gjennomfører dine arbeidsoppgaver. Så forventer vi oss også at du er edru mens du er på jobb

Det er en nedre aldersgrense for arbeid på festivalen på 16 år.

Hva får du når du er frivillig hos oss?

Full opplæring av arbeidsoppgaver

8 timer innsats gir deg 1 billett til festivalen. 

En egen Frivillig Kick-Off før festivalen 

Egen frivilligfest etter endt festival – Dato blir annonsert fortløpende

Mat og drikke når du er på jobb

Om du jobber under drift, og ikke vil gi bort billetten din til en god venn, så jobber vi nå med en løsning å kunne samarbeid med andre aktører som gjennomfører tilsvarende  opplevelser i regionen som vil være med på frivillig “utveksling”. Uavhengig utveksling, så finner vi en løsning på motytelse for din innsats under drift.

En gjeng med nye venner og bekjentskap 🙂 

Vi ser frem imot å høre fra deg!

Klikk på nedenfor knapp for å  melde deg på som frivillig. Her finner du også mer detaljert informasjon om oppgaver innenfor de forskjellige områdene vi trenger din kompetanse til.