fbpx

Miss Li

Om Miss Li

Musikken hennes beskrives som «spontan, fargerik, leken, personlig og glad». I juni kan du nyte energibomben Miss Li når hun stepper opp på scenen på FOMA 2023!

Linda Karlsson, eller Miss Li som hun også er kjent som, er en av de aller største kvinnelige artistene du finner i Sverige. Singer/songwriteren kickstartet karrieren etter hun vant en talentkonkurranse tidlig på 2000-tallet, nå har dama tronet toppliste etter toppliste i årevis.

Til tross for hele ni studioalbum, vil ikke Miss Li settes i bås. Hun synes det er kjedelig å bare gjøre det samme, og trenger å bryte seg løs en gang iblant. Det er tydelig at det funker!

Ikke bare har hun en stor stemme, pop-prinsessen har vunnet svenske Grammis, samarbeidet med selveste Rihanna, og vært den mest strømmede kvinnelige svenske artisten en god håndfull ganger. Musikken hennes har også blitt spilt på en liten haug TV-reklamer og amerikanske TV-serier som blant annet Grey’s Anatomy og Desperate Housewives. Du har med andre ord sikkert hørt noe av henne før, for eksempel «Komplicerad» som i skrivende stund teller over 61 millioner streams på Spotify.

Nå tar hun med seg den herlige energien på scenen vår i juni – det er bare å glede seg!

Miss Li ser du torsdag 15. juni på FOMA.


Kjøp billetter her: