fbpx

Matoma

Om Matoma

God energi, uimotståelige melodier og relaterbare historier som kan få i gang enhver fest eller oppmuntre deg i tunge tider.

Tom Stræte Lagergren, eller Matoma som han er kjent verden over, har alltid hatt musikk i kropp og sjel. Han startet som pianist allerede som liten gutt og har holdt dedikasjonen vedlike gjennom hele sin musikkarriere.

I fem hele år jobbet han med musikken sin i 10-12 timer daglig før han debuterte på SoundCloud i 2014. Hard work pays off, for i dag har han milliarder av streams og står bak VERDENS mest delte låt (!). Det var remixen av låta til The Notorious B.I.G, «Old Thing Back», som gjorde at det virkelig tok av for Hedmark-gutten.

Matoma har spilt på noen av verdens og Norges største festivaler, og tatt scenen på blant annet både Coachella og Tomorrowland. I 2022 har han sluppet 6 prosjekter som til sammen har nærmere 2 millioner streams, på under ett år. 

Med tropiske toner, noen av verdens mest kjente bangere og samarbeid med globale navn i sekken, kommer gladlaksen til FOMA for å ta over scenen og levere et forrykende show. Det er bare å glede seg!

Matoma ser du fredag 16. juni på FOMA.

Kjøp billetter her: