fbpx

Isah

Om ISAH

Stavanger-dialektens melodiske natur innpakket i en lun JB/Tory Lanez-type stemme.

Kaleb Isaak Ghebreiesus, bedre kjent som Isah, startet sin karriere som SoundCloud-artist i 2017 da han slapp låta «E på tur». Året etter ble han håndplukket av Magdi i Karpe for å bidra med sin fløyelsmyke stemme på SAS Plus / SAS Pussy. Bransjen sperret virkelig opp øynene og ble blåst av banen da han slapp låta «Hallo» med Dutty Dior, som i skrivende stund har over 31 millioner plays, og gjorde han fortjent til P3 Gull i kategoriene Årets Nykommer og Årets Låt. 

2019 var året han skulle vinne sine første priser og kåringer. For EP-en Sukkerspinn og Hodepine vant han en Spellemannpris, og ble kåret til Årets Nykommer under by:Larm. I etterkant har danseløven Isah samarbeidet med bransjens største tungvektere, blant annet en av hans nyeste låter, «Øyne i nakken» med Stig Brenner, i tillegg til listetoppere han har produsert på Hver Gang Vi Møtes. Hans tolkning av Bjørn Eidsvågs «Alt du vil ha» med Maria Mena fikk over 4 millioner avspillinger på under én måned – man kan trygt si at den åpnet hjertedører på tvers av nasjonen.

Multitalentet har titalls millioner streams i sekken og en solid base med lojale fans.  Det er bare å glede seg til Isah «synge som e va i Backstreet» med noe vilt fotarbeid.

Isah ser du torsdag 15. juni på FOMA.

Kjøp billetter her: