fbpx

Jesper Jenset

Om Jesper Jenset

Han ble tidlig kåret til en pikenes Jens, men med en selvironi og bakkekontakt han fremdeles beholder.

Stjerna fra Molde med den sjarmerende dialekten, Jesper Jenset, startet sin karriere i 2014 på talentshowet Idol. Selv om han aldri hadde tenkt at han skulle bli popstjerne, og heller faktisk satset på turning (som bestefaren fremdeles skulle ønske), har han nå blitt en mye spilt artist med flere samarbeid i baklomma. Blant annet Julia Lov, Vinni, AVGVSTVS og HAYES har gjestet reisen. 

Hans store idol, John Mayer, er faktisk ikke så langt unna realiteten av hvor han kan havne. Da Jesper slapp EP-trilogien Vol 3, høstet han internasjonal anerkjennelse, blant annet fra Beats 1 og selveste Elton John som gikk så langt at han spilte «Facade» på sin egen turné, Rocket Hour Show. 97-gutten har kommet dit han er, ikke bare på grunn av hardt arbeid, positivitet og offensiv progresjon, men også av å ta godt vare på folkene han har møtt som hjelper han på veien mot stjernehimmelen. 

Under pandemien flyttet godgutten tilbake til Molde for å skrive mer musikk på norsk. «Noen tekster ble bra, andre ble dårlig», men pianomannen skinner helt fint på egenhånd. I 2019 debuterte Moldenseren på norsk med låta «Hver Gang», med FOMA-aktuelle Arif på gjestevokal. Den ble raskt en radiohit, som mange av Jespers låter har blitt. Blant annet «Bad Vibrations», «Call Me Yours» og «One Last Time» med Groome, har samlet sammen over 150 millioner streams!

Den snille gutten fra Molde blir elsket for liveshowene sine, og nå er han klar for å gi oss gåsehud på ekte Oslosommer-vis!

Jesper Jenset ser du 16. juni på FOMA.


Kjøp billetter her: