fbpx

Arif Murakami

Om Arif Murakami

Rap-Norges varmeste fyr med millioner av streams og en fanbase andre bare kan drømme om.

Arif Murakami debuterte i 2012 under navnet Phil T. Rich med albumet Kom Så Tok Færdiih. Skiva skulle være begynnelsen på et aldri så lite eventyr, for allerede da han året etter slapp sitt andre album, Aldri & Alltid, begynte prisdrysset med seieren som NRK Urørt. 

HighEnd / Asfalt gjorde Bogerud-gutten til en nærmest kult-leder for hardnakka fans som fremdeles står ved hans side. 2015-albumet trilla femmere i norske aviser, lå to uker på VG-lista, og landet en sikker plass på den norske rap-himmelen med nominasjoner og seiere i P3 Gull som Årets Liveartist, og Spellemannpris i klassen urban. Arif har vunnet ytterligere priser som Årets Liveartist, Spellemannpriser for albumet Meg & Deg Mot Alle, låtene «Alene» og «Hvem Er Hun», for musikkvideoen til «Himmelen», samt en haug med andre P3 Gull-priser.

Under oppholdet på Hver Gang Vi Møtes i 2022, ga han oss et innblikk i hvordan han har blitt det herlige mennesket han er i dag, tross alle ods. Hjertevarmende nok har han også funnet kjærligheten med Helene «Helli» som han har dedikert den eventyrlige låta «Hellig» til.

Arif er i dag en av Norges største rappere, og er hyllet både i miljøet og resten av landet. Vel fortjent har han gang på gang blitt anerkjent som en av Norges beste liveartister, for denne danseløven leverer med følelsene utenpå skjorta, en helt uimotståelig glede og et smittende smil. Det er bare å glede seg!

Arif ser du fredag 16. juni på FOMA.

Kjøp billetter her: