fbpx

Victoria Nadine

Om Victoria Nadine

Hun er et friskt pust som forbilde som snakker på vegne av og representerer sin generasjon.

Skienjenta Victoria Nadine startet sin karriere som et kjent fjes på nett, og har blitt en elsket person av sine fans. Med et hudløst musikalsk uttrykk og et åpent hjerte, har 24-åringen blitt en av de mest toneangivende unge artistene i Norge, og en artist hvis fremtid er blant de aller mest spennende.

Låta «Be Okay» ble det store gjennombruddet til gladjenta da den gikk rett til topps på hitlister over det ganske land. Siden har hun ikke vært en fremmed. Hele seks av låtene hennes har havnet på Spotify Top 50, og til sammen er låtene hennes streamet mer enn 30 millioner ganger. Det var bare naturlig at hun i 2021 ble nominert i kategorien Årets Gjennombrudd under Spellemannprisen, og Årets Nykommer og Årets Låt på P3 Gull.

Victoria har lenge vært et sunt forbilde for flere unge og det er ingen tvil om at hun mottar mye kjærlighet, ikke bare innenfor norske landegrenser, men også fra fans over hele verden. Sjarmøren har fortalt i intervjuer at hun alltid følte seg som en outsider i oppveksten som har skapt grobunn for personlige låter og en ærlig tilstedeværelse på sosiale medier. Mrs Kygo er nabojenta følgerne føler de kjenner og en de selv kan strekke seg mot å bli, en som forteller dem at de ikke er alene om å streve med å få livet til å gå opp.

Den vakre stemmen og de relaterbare tekstene kommer til å runge over hele Oslofjorden og fremkalle gåsehud langt utover Fornebu sine grenser.

Victoria Nadine ser du torsdag 15. juni på FOMA.