fbpx

Takk for i år!

Eventyret FoMA 2022 er over for denne gang, og vi takker de tusenvis av gjestene som tok turen til en av Norges vakreste festivaldestinasjoner! 

Etter ett år med planlegging fikk vi endelig by på FoMA-opplevelsen som er bygget opp på tre pilarer: underholdning, kunst, mat og drikke. Med 7 artister fordelt på to scener, kunst fra 13 forskjellige aktører, 2 runder med vinsmaking av bobler, 8 unike matutsalg, 36 viner og 7 ølsorter på menyen, håper vi at visjonen vår har innfridd både samarbeidspartnerne våre og gjestene sine forventninger. 

Uten våre frivillige og alle dugnadslag som har bidratt med å skape FoMA ville vi aldri klart å løfte første utgave av festivalen til høyden vi nådde fredag den 17. juni. Vi er evig takknemlig og stolte av at i overkant av 400 personer valgte å være del av FoMA 2022. 

Tusen takk for besøket til alle våre gjester! Tusen takk til alle våre samarbeidspartnere og tusen takk for at nettopp du hadde troen på oss og var med på å skape en unik opplevelse som vi ser frem til å invitere dere tilbake til igjen neste år!

God sommer! Hilsen alle oss i Fornebu Music and Arts Festival!