fbpx

Dino Serrao presenterer “People of FoMA”

Dino Serrao er en italiensk gatefotograf med flere millioner følgere på sosiale medier som har gjort Norge til sitt nåværende hjemland. Etter kun et snaut år i Norge har han allerede blitt kjent gjennom sin unike fremstilling av mennesker gjennom fotografi,  og ikke minst gjennom hans portrettintervju på NRKs Lindmo i januar 2022.

De siste årene har han viet sitt liv til prosjektet “People of the world”, som han nå forlenger til “People of FoMA” i forbindelse med årets festival. I forkant av festivalen skal han produsere innhold for FoMA som portretterer tilfeldige mennesker som han møter på sin vei for å skape “People of FoMA”, som også vil motta gratis billett til årets festival, fredag 17. juni. Gjennom fotolinsen til Dino, ønsker han å vise verden at alle mennesker er vakre, uansett rase, alder, kroppsfasong eller sosial tilhørighet. 

Når du besøker festivalen, vil du se deler av hans kolleksjon på storskjerm, samt få muligheten til å lære hvordan å bruke mobilkameraet på best mulig måte, for å fange de beste øyeblikk fra din opplevelse på Fornebu Music & Arts festival. 

I mellomtiden kan du bli inspirert av Dino gjennom hans tilstedeværelse på sosiale medier: 

Instagram

TikTok