fbpx

Skaar

Om Skaar

Ingen opplevelser er «dårlig» eller «god»: De tjener bare kvinnen hun har blitt.

Hilde Skaar, kjent som SKAAR, debuterte som popsanger allerede som 18-åring på TRXD-låten «Wherever You Go». Det var først i 2018 at hun debuterte som soloartist med singelen «Higher Ground» som virkelig skulle sette Stordværingen på kartet.

Singelen ble platinasertifisert to ganger, mye takket være låtas fremtreden på det norske Netflix-dramaet «Battle». Da ble hun kjent som en kommende stjerne med en stemme som så ut til å sprekke frem fra en krystallkilde fra en fjord. SKAAR har møtt både kommersiell og
kritikerrost suksess i hjemlandet hvor hun har samlet over 50 millioner streams på Spotify, med åtte topp 40-singler og en rekke nominasjoner.

Denne tøffe kvinnen har ikke ligget på latsiden gjennom sin karriere, motgang til tross. Ikke bare har musikken hennes vært å høre på flere store norske Netflix-serier, hun har også sunget for vår egen kongefamilie.

SKAAR har vokst opp i og med musikken, og benytter seg av sine opplevelser når hun skaper. Hun drar inn både akustisk renhet og en følelse av gravitas til dansegulvet. Denne stemmen, denne tilstedeværelsen og denne musikken. SKAAR blir helt perfekt å nyte en dag tidlig på sommeren.

Kjøp billetter her:

Flere artister