fbpx

06 Boys

Om 06 Boys

Et vaskeekte boyband med hylende damer på første rad.

06 Boys har siden sitt gjennombrudd med låta «Sprint» i 2020 samlet en god (dånende) fanbase. Det de selv kaller norsk hiphop-danseband er en sikker vinner på scenen når firkløveren fra Molde leverer både live instrumenter og moves som tatt ut fra en Backstreet boys-koreografi på 2000-tallet.

Erlend, Håvar, Ivar og Tommy, også kjent som «Backstreet 06Boys», er på toppen av listen når det kommer til opptredener som griper et publikum og sender stemningen direkte i taket. Med saksofon, gitar, live synths og egen DJ, leverer de dansbar musikk med alt fra beinharde hiphop-låter til herlige sommerrytmer. 

Da guttas aller første spillejobb ble lansert, krasjet nettsiden til festivalen grunnet stor pågang, og 400 billetter ble revet bort i løpet av få minutter. Høy energi, melodiøse sanger og tung Moldedialekt utgjør visstnok en slager – det er ingen tvil om at rap-gruppa er en publikumsfavoritt!

Gode vibber oser gjennom låter som «Sprint» og «FLAX» – denne kvartetten er den perfekte starten på en magisk sommer. Gled deg!

Kjøp billetter her:

Flere artister