fbpx

Aden Foyer

Om Aden Foyer

Viralt fenomen, sommerhits i 60-tallsstil og 1,5 millioner månedlige lyttere. Dette norsk-franske stjerneskuddet har allerede landet trygt i skoene på den europeiske musikkscenen.

Aden Foyer er ikke ny i musikkbransjen, men har nå funnet sin indre stemme etter en kort karriere som EDM-artist. Med egenproduserte låter fra topp til tå, har hitmaskinen tatt verden og nettet med storm.

Da han i fjor debuterte med singelen «The Ballet Girl», gikk det brått oppover. Hiten gikk viralt på TikTok, ble #1 i Norge og lå drøye 150 dager på topplistene, før den fant veien til flere topp 50-lister i Europa. Da han ble signert av et av de største plateselskapene relokerte han til selveste storbyen i USA, nemlig Los Angeles, men støyen av et storbyliv var ikke helt det store for musikaliteten til produsenten og sangeren. Det som trengtes var en tur til det mest snøfylte, øde stedet i vårt landstrakte land. Da kom den 60-tallsinspirerte hiten «Other Side of the Moon» og den sommerlige feelgood-låta «Sunshine Prescription» som sier det vi alle tenker: Vi vil ha sommer!

La oss heller ikke glemme superhiten «Galileo Galilei» som du garantert har hørt en eller flere ganger. Jonas og hans særegne stemme har streamet overveldende mange ganger, blitt sertifisert både gull og platina i Europa, og ligger stødig på flere radiolister over kontinentet. 

Aden Foyer kommer til å levere allsang en tidlig sommerdag og er den ultimate starten på en sen sommerkveld!

Kjøp billetter her: