fbpx

Makosir

Om Makosir

En lyriker på topp av sin generasjon, flytende melodier og fortryllende stemme. Makosir er på vei opp og frem i lysets hastighet.

Reisen til det unge talentet fra Holmlia, Patrick Makosir, begynte i 2019 med debutsingelen «Trikken». Det var imidlertid i 2023 han virkelig gjorde seg bemerket da han ble tatt under vingen til Hkeem og de to lagde monsterhiten «Danser videre i livet» sammen. Den fløy direkte til topps og gjorde han fortjent til en opptreden foran 40 000 mennesker på VG-lista. Et år tilbake i tid ble Makosir hedret som «Årets Urørt» av NRK P3 – et øyeblikk som utvilsomt fanget oppmerksomheten til industriens tungvektere, blant andre Isah og Arif som begge har dukket opp både på scenen og låtene hans.

Den herlige blandingen av catchy pop/R&B og en behagelig stemme med godt tekstarbeid i bunn, har gitt gjenklang her i fedrelandet og har etablert Makosir som en stadig stødigere målestokk innen sin sjanger. Den musikalske entusiasten han har i magen har spilt både piano og gitar fra ung alder. Ikke rart at han nå er kjent som en dyktig tekstforfatter med en ekte vokal som mener det han synger.

2023 var et år fylt med milepæler for Oslogutten da han solgte ut sine første to soloshows på Parkteatret i hovedstaden. Det var ingen tvil om at låtene hans har blitt spilt x-antall ganger i de ganske hjem, for her var det hylende fans som kunne hvert ord til hver eneste låt. Det var en ydmyk og stolt Makosir som la hjertet sitt på scenen med live band, gitarsoloer og stødig fotarbeid.

Det er lett å trekke paralleller med nå store stjerners karrierevei, som er en tydelig indikator på monumental suksess og totalt herredømme. Når du får med deg «goaten» over alle «goats», er du allerede svært godt på vei: Hverken Makosir eller Arif er noensinne for sene, og det deilige samarbeidet med låta «Litt for sent», er akkurat på tiden. Om ikke i god tid før. Gåsehudalarm.

Fengende, flytende, og rett og slett fabelaktig – Makosir er en stjerne du kommer til å se mye av på den vidstrakte stjernehimmelen fremover. Gjør deg klar til å ønske din nye favorittartist velkommen til spillelista!

Kjøp billetter her:

Flere artister