fbpx

Ylva

Om Ylva

Et stjerneskudd av ville proporsjoner med en kraftfull stemme.

Allerede som 16-åring tok Ylva Olaisen Norge med storm da hun deltok i programmet The Stream. En platekontrakt med Universal Music fulgte hakk i hæl, før hun landet en ettertraktet management-avtale med Nora Collective, med stjernestøv fra blant andre Arif, Stig Brenner og Isah.

Inspirasjon fra musikalske ikoner som Adele, Beyoncé og Ariana Grande setter preg på Ylvas stemme og musikalske uttrykk, med innspill fra sjangre som jazz, R&B, pop og soul. Jenta fra Kristiansand har servert det norske folk hits som «Sentimental», «Forever Young», og «Bli Her» og «Bagasje» sammen med Stig Brenner, og opparbeidet seg flere millioner streams. Supertalentet har også produsert magi for storfisken Disney, sluppet sin egen EP, Gule Roser, til stor (positiv) ståhei, og gitt oss singler på løpende bånd.

Ungjenta har etablert seg som et naturtalent på scenen, som hun har bevist sammen med både Stig Brenner og Molly Sandén. Hennes nydelige lyriske vokal, innhyllet i R&B-toner med sørlandsk sjarm, gjør Ylva til et unikt og uimotståelig fenomen.

Følg med på Ylva på FOMA – dette blir magisk!

Kjøp billetter her: