fbpx

John Newman

Om John Newman

I need to know now, can you love me again.

Den verdenskjente stemmen til John Newman har siden 2013 briljert på topplistene. Det var låta «Love Me Again», som vi alle har hørt, som satt han på det evig kjente stjernekartet. Følgelig har det drysset nominasjoner og samarbeid over det velfriserte hodet.

Monsterhiten ble selve soundtracket til titalls land i slippåret, og var å høre på globale dataspill som FIFA. Dette åpnet selvfølgelig dører for briten og har gjort han til en nær samarbeidspartner med blant andre David Guetta, Calvin Harris, og nylig Alesso med deres nyeste låt «Call Your Name». Sanger, tekstforfatteren, komponisten, produsenten og DJ-en
som er Newman, har også bidratt med sin distinkte stemme på MistaJam og David Guetta sin cover av «If You Really Love Me (How Will I Know)».

Allerede som 14-åring begynte Newman å skrive sin egen musikk og lærte fort å produsere. Han har alltid latt seg inspirere av Motown og Strax-musikk, men fant sin musikalske stemme for godt da han flyttet til Leeds som ung voksen.

Som så mange andre musikere bruker han musikken som terapi og han sier selv at det er veldig personlig, derfor har han vært på en reise for å finne ut av hva han vil. Den jordnære moroklumpen har virkelig funnet seg selv og er nå et friskt pust i den moderne musikken -dette er ikke en vanlig DJ bak et miksebord. Musikken hans er dansbar, men den griper også tak i følelsene. Hva mer kan man vel ønske seg?

Fra hovedscenen på Tomorrowland til FOMA – dette blir et show du kommer til å huske!

Kjøp billetter her:

Flere artister