fbpx

Lukas Graham

Om Lukas Graham

Lukas Forchhammer, Mark Falgren, Magnus Larsson og Kasper Daugaard er kvartetten bak det prisvinnende pop-rock-soul-bandet Lukas Graham. Ja, du leste riktig – det er et band, ikke en person.

Det hele startet i 2011 da danskene la ut to hjemmelagde YouTube-videoer med «Criminal Mind» og «Drunk in the Morning», som ikke var offisielle låter på det tidspunktet. Dette skulle vise seg å være billetten til å bli et av verdens mest kjente og populære liveband. For allerede før de slapp én eneste offisiell låt solgte de 17 000 billetter til sin første konsert!

Firerbanden startet som danske listetopper før musikken deres spredte seg til resten av Europa, og videre til USA da de signerte med Warner Bros. Records i 2013. I 2012 slapp de debutalbumet Then We Take The World som peaket som nummer 1, og solgte til platina fem ganger (!) i hjemlandet. Mellom 2012 og 2020 har de vært nominert til en hel haug av priser og vunnet flere, blant annet for singlene «7 Years» og «Mama Said». Blue Album peaket som nummer 1 på flere europeiske lister og på Billboard Hot 100.

Lukas Graham leverer et soulfylt og funky lydbilde, en perlerekke med hits, og et helt fantastisk liveshow. Det er virkelig bare å glede seg!

Kjøp billetter her:

Flere artister