fbpx

Amara

Om Amara

Han tror han vet hva du vil ha, og vi tror på ham.

Amara, født Adrian Amara, er en norsk rapper fra Oslos beste vest. Han ble tidlig introdusert for musikk gjennom sin far og begynte derfor å skrive selv allerede som 12-åring. Debuten i 2018 med singelen «Drikker for mye» ble raskt fulgt opp med EP-en Sommer 3019 året etter, som gjorde at han ble booket til en av landets største festivaler. I år solgte han ut sitt aller første soloshow på Rockefeller, noe som kun bekrefter at Amara er en kar på vei opp og frem!

Med en forkjærlighet for RnB, hiphop og low-fi, er rapperen på en oppdagelsesreise gjennom det musikalske landskap. Han serverer oss virkelig alt! I 2024 har han ikke ligget på latsiden, men har produsert mer nytt enn noensinne. Hvis du ikke har oppdaget det nye albumet, Stikk I Brystet, er det bare å glede seg.

Som en av grunnleggerne av plateselskapet Rolig Records, sikrer Oslogutten kunstnerisk frihet og total kontroll over egen musikk. Det gir ham og kjente navn som Chris Abolade, Philip Emilio og Sebastian Zalo muligheten til å utforske og utvide deres musikalske horisonter.

Liveshowene er stappfulle av energi og lidenskap – dette er en sulten fyr som er klar for å levere! Du ser ham på vei til stjernehimmelen og FOMA.

Kjøp billetter her:

Flere artister