fbpx

Chris Abolade

Om Chris Abolade

Et multitalent på vei opp og frem

Chris «Abbo» Abolade er en norsk multikunstner og artist. Eventyret startet som fotograf og kunstner i kunstkollektivet Broslo og har videre ført til en karriere innen musikk. Det er vel umulig å ikke bli bitt av basillen når du er i miljøet! Abolade har opparbeidet seg et solid rykte med sine ektefølte hiphop- og RnB-låter med en følgerskare som bare vokser.

Oslogutten har raskt blitt en artist å følge med på, med flere platinabelagte låter og titalls millioner streams. Han har samarbeidet med flere store artistnavn som Arif, Vinni, FOMA-aktuelle Makosir, Jonas Benyoub, Jesper Jenset, Adrian Sellevoll, og hans bestis Amara. Abbos nyeste album, Alle Hater Chris, lagde stor ståhei og falt godt i smak hos både anmeldere og fans. Dette var etterlengtet.

Sammen med Amara startet Chris sitt eget plateselskap, Rolig Records, for full frihet og kontroll over egen musikk. Senere har selskapet fått flere norske artister med på laget og er nå et av de godt etablerte i bransjen. Musikken hans er preget av en lidenskap for å uttrykke ekte følelser og historier, som virkelig taler til en hel generasjon.

Opplev energibomben på FOMA i juni!

Kjøp billetter her:

Flere artister