fbpx

Fornbebu S – vår lokale handelsdestinasjon

Fornebu S er en av partnerne til FoMA når det kommer til markedsføring og samarbeid lokalt ut mot alle på Fornebu, Snarøya og andre nærområder. 

Fornebu S har hatt et ønske om å støtte lokale tiltak som FoMA og tilgjengeliggjort senteret og sine kanaler for å spre budskapet om festivalen. 

Hos Fornebu S finner du butikkene, merkevarene og serveringsstedene som er inspirert av dine øyeblikk. De ønsker å gi deg en mer personlig shoppingopplevelse. Her står unike kundeopplevelser i fokus, og du vil oppdage en imponerende miks av konsepter som du ikke finner noe annet sted.

Fornebu S ligger sentralt plassert på Fornebu omkranset av vakker natur, Oslofjorden og et spennende næringsliv. Siden 2014 har senteret vært en fullverdig destinasjon for mote og skjønnhet som byr på inspirasjon og impulser.

Senteret er et av verdens mest miljøvennlige bygg, og vi har siden byggestart holdt fokus på bærekraft og miljø. En BREEAM sertifisering er et synlig bevis på byggets energi- og miljøkvaliteter. Fornebu S har oppnådd den høyest mulige kvalifiseringen i dette systemet, nemlig BREEAM-NOR Outstanding. Det er det ingen andre kjøpesentre som har klart før oss.

Velkommen til Fornebu S!