fbpx

Asian Home Cooking by Dinner

Dinner har et ønske om å bringe autentiske smaker fra Asia til Norge, og Asian Home Cooking er et resultat av et ønske om å hylle den asiatiske matkulturen med en moderne vri, samt å gjøre Dinnergruppen sine kjente smaker tilgjengelig for alle.

«Vi håper å inspirere det norske folk til kulinariske reiser gjennom det asiatiske kjøkkenet, og jobber for å holde på tradisjoner samtidig som vi utvider og utforsker nye smaker og konsepter.»

Hos Asian Home Cooking får du nøye utvalgte produkter fra unike leverandører i den asiatiske verden. De selger snacks, drikkevarer, frossenvarer, hjemmelaget mat (onigiri, onigirazu og nudler), masse ulik DimSum fra restaurantene deres, det etterspurte serviset Dinner bruker i restaurantene, og tips og oppskrifter som gjør at du enkelt kan ta med deg følelsen av både Asia og Dinnergruppen sine restauranter rett hjem!

«Vi er stolte av å håndlage ferske onigiri til våre kunder hver dag, og at våre ansatte på få minutter kan tilberede våre signaturnudler direkte i butikk ved hjelp av en nudelmaskin vi har importert helt fra Korea!»