fbpx

Urbant Verksted

Om Urbant Verksted

Urbant Verksted er en dynamisk plattform som fremmer urban kunst og kultur ved å gi kunstnere og kunstentusiaster muligheten til å uttrykke seg på kreative måter. Gjennom en rekke workshops med barn og unge, utstillinger og events, samler Urbant Verksted mennesker fra alle samfunnslag for å utforske og feire den pulserende verdenen av graffiti og street art.

Urbant Verksted har et sterkt engasjement i lokalsamfunnet og jobber tett med skoler, ungdomsklubber og andre organisasjoner for å inspirere og støtte nye generasjoner av kunstnere. Deres prosjekter har bidratt til å gjøre byrommet mer levende og inkluderende, og har satt farge på mange urbane områder.

På FOMA vil Urbant Verksted arrangere en spennende graffitibattle der to vegger konkurrerer mot hverandre. Ungdommene fra verkstedet vil jobbe over to dager for å fullføre sine kunstverk, og konkurransen vil avgjøres av et dommerteam og publikum!

Kunstverkene som skapes under konkurransen vil være tilgjengelige for kjøp både under og etter festivalen, og inntektene går til ungdommene i Urbant Verksted.

Besøk Urbant Verksted for mer informasjon og for å lære mer om deres inspirerende arbeid!

Kjøp billetter her: