fbpx

Meidell Borgersen

Om Meidell Borgersen

Vi ønsker far og datter duo Ove Meidell Borgersen og Maria Borgersen velkommen tilbake til FOMAs kunstprogram for andre tredje på rad! Etter fjorårets suksess har de gjennom vinteren jobbet med hver sine uttrykk som de skal vise frem på festivalen. 

Ove har vokst opp på Bekkestua i Bærum og valgte tidlig en kreativ retning i livet. Han har spilt i band fra tidlige tenår til slutten av 50-årene. Fotografering har vært en hobby siden slutten av 20-årene, og da pandemien rammet verden og kulturhuset han jobbet for stengte ned, fikk hobbyen en sentral plass i livet. Nå finner du Ove ute med kameraet sitt flere dager i uka på leting etter magiske steder og øyeblikk. 

Maria har hatt malerspiren i seg så lenge hun kan huske. De opplever begge at kunsten gir dem en opplevelse av tilstedeværelse, og ingen av dem tenker på noe annet enn kunsten der og da. Det ønsker de også for dem som ser kunsten deres. At de tar seg et øyeblikk, opplever, og lager sine egne meninger om det de ser. Maria går under kunstnernavnet «Titan Glück», som baserer seg på hennes forkjærlighet for vitenskap. For Maria er ikke kunst bare en måte å uttrykke deg på, men også en måte å leve. 

Sammen skal første- og andregenerasjons kunstnere i samme familie skape et unikt samarbeid kun for oss – vi gleder oss til å se utfallet av sammenslåingen av kunstnernes stil og inspirasjon. 

Klikk HER for å se Maria sin Instagramkonto. Klikk HER for å se Ove sin Instagramkonto.

Kjøp billetter her: