fbpx

Oslo Kunstpark

Om Oslo Kunstpark

Vi er stolte av å presentere et banebrytende konsept innen kunst og teknologi: Oslo Kunstpark til FOMA! Lansert av Connected.ART, kombinerer denne revolusjonerende nye kunstparken kunst og teknologi på en måte som aldri har blitt sett før.

Oslo Kunstpark vil inneholde flere temaparker, hver med sitt eget fokus og kunstneriske uttrykk, skapt av både nasjonale og internasjonale kunstnere. Dette gir en unik mulighet til å oppleve kunst på en ny måte, samtidig som det støtter lokale kunstnere og kulturaktører.

Opplevelser gjennom mobiltelefonen
Ved hjelp av utvidet virkelighet (Augmented Reality) og en mobilapplikasjon, kan besøkende utforske de virtuelle temaparkene som er plassert i eksisterende parker og grøntområder i Oslo. Et digitalt gjerdesystem sørger for at man må være fysisk til stede for å få tilgang til kunstopplevelsene.

Hver temapark er kuratert av en utvalgt person eller organisasjon med sterk tilknytning til det aktuelle temaet. Popsenteret vil for eksempel lede «Musikkparken», Pride Art kuraterer «Queer Park», og Bjørg Thorhallsdottir vil stå bak «Kjærlighetsparken», som åpner i 2025.

En arena for innovasjon
Oslo Kunstpark vil også være en plattform for innovative kunst- og kulturprosjekter innen den digitale sfæren. Målet er å skape en attraksjon som appellerer til både nasjonale og internasjonale besøkende, og som bringer fremtidens kunst til dagens publikum.

Opplev fremtidens kunst med Oslo Kunstpark – hvor teknologi og kunst møtes for å skape uforglemmelige opplevelser.

Kjøp billetter her: