fbpx

5 gode grunner til å dra på FOMA

FOMA er mer enn bare en musikkfestival; det er en kulturell og kulinarisk reise som venter på å bli utforsket. I hjertet av Fornebu ved den historiske sjøflyhavna, kun 20 minutter fra Oslo, inviterer vi deg til to dager fylt med uforglemmelige øyeblikk.

1. Musikk som treffer hjertet
FOMAs lineup er nøye kuratert for å tilby noe for enhver smak. Fra internasjonale stjerner som Lost Frequencies, John Newman og Lukas Graham, til norske favoritter som Ballinciaga, Kamelen, Sondre Justad og Julie Bergan. Her får du også oppdage nye stjerner som Makosir, Ylva og 06 Boys!

2. Kunst i hvert hjørne
Ved siden av musikken er FOMA dedikert til å fremme kunst og kreativitet. Vandre gjennom interaktive kunstinstallasjoner, oppdag nye kunstnere på vegger over hele området, og ta et dypdykk inn i et levende galleri som inspirerer.

3. En kulinarisk reise
Fra gourmet food trucks som serverer internasjonale delikatesser, til lokale matboder som tilbyr tradisjonelle norske retter, er det ingen mangel på kulinariske opplevelser. For deg som ønsker å slukke tørsten, kan du ta en tur innom vin- og øluniverset, smake på en av de mange øltypene, eller lære om vin fra en profesjonell sommelier.

4. Et bakteppe som tar pusten fra deg
Foran det ikoniske Equinor-bygget, i et naturskjønt landskap ved vannkanten, er FOMA en opplevelse for alle sansene. Den åpne himmelen, det glitrende vannet, og den friske luften skaper en idyllisk atmosfære som forsterker hvert øyeblikk av festivalen.

5. Kortreist festival
Miljø og bærekraft er viktig – både for kloden og lommeboka. I en tid hvor vår planet krever oppmerksomhet mer enn noen gang, står FOMA i forkant med et fokus på bærekraft med grønne initiativer som avfallsreduksjon og bruk av økovennlige materialer.

FOMA er ikke bare en begivenhet; det er en opplevelse som starter Oslosommeren på best mulig måte. Festivalen beriker sjelen, utfordrer sinnet, og etterlater deg med et hjerte fylt av musikk og kunst.

Sikre deg din plass på sommereventyret her!