fbpx

IMNU

Om IMNU

IMNU er en sykepleier med spesialkompetanse i kognitiv terapi, som for tiden fokuserer sin karriere på arbeid med epilepsi. Ved siden av sin medisinske karriere, er hun en lidenskapelig kunstner. Hennes kunstverk kombinerer en klar strek med innflytelser fra street art, og trekker inspirasjon fra et bredt følelsesregister og dagligdagse øyeblikk.

IMNU selv sier det best: «Å leve et liv uten kreativitet, er som å bli servert et tomt fat uten mat. Det gir ingen næring eller vekst.» Gjennom sin kunst oppfordrer hun oss til å reflektere over hverdagen og finne skjønnhet i de små detaljene som ellers kunne gått ubemerket. Besøk hennes utstillinger for å oppleve hvordan hun fanger og utforsker hverdagslige øyeblikk gjennom sin unike kunstneriske linse.

Om Artgate

Artgate er dedikert til å gjøre kunst tilgjengelig for alle, fra kunstentusiaster til nye utforskere. Med deres visjon om å øke kunstinteressen og støtte både unge, ukjente kunstnere og etablerte navn, tilbyr de et bredt og variert utvalg av kunstverk. Besøk nettgalleriet på Artgate.no, eller utforsk et av 9 gallerier i Oslo-området. Hvert galleri byr på en rik samling av kunst, og hver måned settes fokus på en hovedutstiller for å gi de besøkende en unik kunstopplevelse.

Kjøp billetter her: