fbpx

Streets of Napoli til FOMA

Streets of Napoli spesialiserer seg på Napolitansk pizza, og på FOMA får du servert fire versjoner av spesialiteten hvor fellesnevneren er mozzarella. På FOMA får du valget mellom klassisk Margherita, Diavolo, Quatro Formaggio eller Parma med Ruccola salat.

Vi kan alle takke den lokale bakeren Raffaele Esposito fra Napoli som utfordret daværende pizzaoppskrifter og ble den første til å introdusere mozzarella på pizza!

Ekte napolitansk pizza krever lenger hevetid, riktig utbaking og minimalt med gjær i forhold til «vanlig» pizza. I tillegg skiller den napolitanske pizzaen seg ut ved å ha enkle toppings som basilikum og salami, men ananas er aldri en ingrediens på italiensk pizza (!)

Foodtrucken Streets of Napoli har servert rykende fersk pizza til sultne gjester i hele Norge, både på festivaler og på sentrale knutepunkt i Oslo. Har du lyst å spise deg gjennom menyen deres før du kommer på FOMA kan du sjekke ut hjemmesiden deres om nabolaget ditt snart får besøk av det ekte italienske kjøkkenet på fire hjul!

Smaklig måltid! Buon appetito!