fbpx

Victor Leksell

Om Victor Leksell

Fra Idol til listetoppen.

Den svenske storsjarmøren Victor Leksell har fra sin deltakelse på svenske Idol i 2017 servert listetopper på gullfat. 97-modellen har blåst opp i den nordiske musikkverden og satt en ny standard for hva det betyr å være svensk popstjerne. Når fansen din står tre dager i kø for å treffe deg, vet du at du klarte det.

Kort tid etter utgangen av Idol, startet Victor karrieren med sine to første låter som skulle gjøre seg fortjent til svimlende mange avspillinger. «Tappat» og «Vart du sover» har begge sine respektive titalls millioner, og kicket i gang karens 2018 på verdig måte. Men det var da «Svag» ble sluppet fritt løs blant folk i 2020, at han ble enorm. Sangen har over 200 millioner plays, sertifisert platina et mangfold av ganger, og lå på topplistene i utrolig mange uker, både i hjemlandet og i Norge. Hans første studioalbum Fånga mig när jag faller, peaket følgelig som nr. 1 i Sverige og nr. 3 i Norge.

Den enorme suksessen med prisutdelinger, konserter for den svenske kongefamilien og utallige avspillinger, har ikke satt han ut av spill, og han beholder fremdeles bena trygt plantet på jorden. Det kan hans felles stjerner og samarbeidspartnere Molly Sandén, Ramón, Astrid S og Basshunter vitne om.

Heldigvis ligger ikke fløyelsstemmen fra Torslanda på latsiden. 2023 har vært et svært hektisk år, og verre (bedre) skal det bli. Gjør deg klar for allsang på svensk utover hele Oslofjorden!

Kjøp billetter her:

Flere artister