fbpx

Dette var FOMA 2023

15.-16. juni 2023 ble Sjøflyparken på Fornebu forvandlet til et nærmest tropisk univers, stappfullt av musikk, opplevelser, og fantastiske mennesker i strålende sommervær. Slik gikk det:

Kl. 13.00 torsdag formiddag åpnet dørene til den perfekte starten på Oslosommeren. Inne på festivalområdet ventet karuseller, to scener, kunstnere, god mat og drikke, og 17 konserter fordelt på to dager, på 16 000 glade festivaldeltakere. FOMA var offisielt i gang.

Dag 1

Dagen startet med den sprudlende sangfuglen Miss Li som satt lista denne varme sommerdagen. Innen dagen var over ved midnatt hadde internasjonalt anerkjente stjerner som Ellie Goulding og Röyksopp satt sine spor i parken. Også folkefavorittene Isah, Klovner i Kamp, Ruben og Jonathan Floyd fylte hver sine respektive scener. Victoria Nadine fikk så stort publikum at hun «nesten syntes det var litt skummelt». Tenk for en nydelig overraskelse for en nydelig dame på en nydelig dag!

Dag 2

Fredagen var – om mulig – enda villere. Det kom stadig flere gjester til FOMA, og på hver og en konsert. På ingen måte stod Postgirobygget eller Pasha x Coucheron for tidlig på scenen, for folket var klare for å komme i gang med festen denne vakre sommerdagen! Det var intet unntak da T.P. Allstars tok over FOMA, og heller ikke Arif, Stig Brenner eller Bernhoft var på noen måte alene.

Mellom slagene var glade mennesker godt spredt over det store området. Det var smilende ansikter over alt hvor en snudde seg! Badenymfene holdt fortet i bassenget til Fever-Tree og koste seg i skyggen. Veterangutta og de andre lagene la inn en hederlig innsats under Red Bulls sandvolleyballturnering, men Mol og Sørum forble regjerende verdensmestere. Pariserhjulet og karuseller gikk non-stop, og tivoli leverte ut popcorn og baconsnacks som aldri før. I smaksuniverset med vin- og whiskeysmaking fikk flere gjester smake seg gjennom en verden av inntrykk sammen med sommelier til vakker utsikt, og matområdet ble aldri tomt.

Det er faktisk vanskelig å beskrive hvor sinnssykt bra disse dagene var, så vi sier som Synne Vo da hun spilte foran en full CASK Stage: «Det er som Coachella i Norge».

Tusen takk for to helt ufattelig magiske dager og en vakker start på sommeren. Vi sees 6.-7. juni 2024 🫶