fbpx

JONNY HURTS

Jonny Hurts er en norsk-argentinsk kunstner som har gjort sterkt inntrykk i den moderne kunst scenen de siste ti årene. Kunsten hans er en refleksjon av verden vi lever i idag og resonnerer med publikum i alle aldre. Han jobber hele tiden med å utfordre normene og ta kunsten til neste nivå. Jonnys grenseløse kreativitet og arbeidsmoral gjør ham til en kreativ kraft som få kan måle seg med.

Hans kunstverk inkluderer malerier, skulpturer, installasjoner, digital kunst, mote og mer som han har vist frem i Norge og andre steder rundt om i verden.

Hurts har ingen formell kunstutdannelse, i stedet har han bakgrunn som profesjonell snowboardkjører og har en tilnærming til kunst inspirert av dette miljøet – uorganisert, personlig og fritt.

I 2020 viste Hurts for første gang egne arbeider i utstillingen Happy Nuclear i Broslos studio på Fornebu, side om side med arbeider av Nix og Masarati. Vinteren 2022 hadde han sin første separatutstilling, Once Upon a Time, på Galleri Fineart. 

Jonny har fått i oppdrag av FOMA å utfordre kreativiteten og la seg inspirere av våre tre pilarer: underholdning, kunst og kulinariske opplevelser, når han skal skape et unikt verk for oss. Vi gleder oss til å avduke Hurts sin kreasjon på FOMA den 15. juni!

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival!