fbpx

Paradis til FOMA

Iskrembaren Paradis er kjent for å bringe frem smil og skape magiske øyeblikk med sine mange utsøkte iskremsmaker. Fra første sekund har Paradis vært dedikert til å levere høy kvalitet og autentisk smak til alle iselskere over hele Norge.

Hos Paradis finner du et bredt utvalg av håndlaget iskrem, hver skje laget med omhu og kjærlighet. De tilbyr alt fra klassiske smaker, til eksotiske varianter, samt innovative kombinasjoner. Alle ingrediensene er nøye utvalgt for å sikre en opplevelse som er både frisk og fyldig.

Paradis fokuserer på naturlige ingredienser og tradisjonelle oppskrifter, fri for kunstige tilsetningsstoffer. Dette gir en ren og autentisk smak som bringer deg tilbake til barndommens lykkelige sommerdager. Deres engasjement for kvalitet og bærekraft gjør at du kan nyte hver skje med god samvittighet.

På FOMA vil Paradis servere sine ikoniske smaker til alle isglade gjester. Dette er din sjanse til å oppleve den forfriskende smaken av Paradis under solfylte festivaldager – enten du er på jakt etter en klassisk favoritt eller noe nytt og spennende!

Gled deg til en unik iskremopplevelse på FOMA, hvor Paradis skaper magiske øyeblikk én skje om gangen.

Besøk Paradis for å lære mer om deres deilige iskremutvalg og historie.