fbpx

Lost Frequencies

Om Lost Frequencies

Hitmaskin med komplett radiodominanse

Den belgiske DJ-en og produsenten Felix De Laet, bedre kjent som Lost Frequencies, har gjort seg bemerket i EDM-verdenen siden sitt globale gjennombrudd med hiten «Are You With Me» i 2014. Låta dominerte internasjonale hitlister, og definerte Felix som en innovativ artist innen melodisk housemusikk. Stilen hans er preget av en unik blanding av reggae, pop og klassiske gitarelementer, noe som har resultert i svært dansbar musikk.

De Laet har også vist et talent for å transformere klassiske samples til dyp house musikk, som har hjulpet ham med å skille seg ut i EDM-landskapet. Lost Frequencies er ikke bare på toppen av hitlistene, men også en ettertraktet DJ på store festivaler som Tomorrowland og Coachella, der han har trollbundet publikum med sine energiske sett.

Gjennom årene har belgieren hatt flere topplasserte spor over hele verden, og fortsetter stadig sin suksess. Med en ryggsekk full av store samarbeid, har han posisjonert seg som en sentral skikkelse i moderne musikk. I tillegg til å produsere musikk, er Felix en kjent skikkelse på workshops og seminarer, med stor glede, gjennom sin kjærlighet for musikk og neste generasjons musikere.

Med et øye for både innovasjon og tradisjon, fortsetter Lost Frequencies å utforske nye musikalske landskap. Hans evne til å blande musikalske stiler og kulturer har etablert ham som en artist med et globalt fotavtrykk, og hans arbeid fortsetter å inspirere og engasjere lyttere over hele verden.

Det er bare å glede seg til å danse kvelden lang med sommerhits uten like!

Kjøp billetter her:

Flere artister