FoMA 2023 pressekit

Midt i hjertet av Fornebu skapes nå en festival for unge voksne og voksne som ønsker å samles før sommerferien starter. Med sin unike lokasjon kombinerer man hav, store grøntarealer og ikonisk arkitektur som et bakteppe for en festival med fokus på kvalitet i alle ledd.

Fornebu Music & Arts Festival har sett et behov i markedet for en kommersiell festival på Oslo Vest / Bærum som kan tiltrekke seg nærmiljøet og videre hele Norge til en litt annerledes festival.

FoMAs primærmålgruppe er 25-40 år og retter seg mot en kjøpesterkt målgruppe som forventer kvalitet når de deltar på en aktivitet. FoMA er mer enn bare en musikkfestival, med spennende kunstnere, et fokus på mat og eget Vinunivers – vil publikum få opplever de ikke får andre steder.

FOMA er en festival, en møteplass og arena som vil skape opplevelser, utvikling og innovasjon når musikk, kultur og fag deles.

Fornebu Music and Arts festival arrangeres 15. – 16. Juni 2023.

For 2023 har vi lansert Ellie Goulding, Matoma, Miss Li, Stig Brenner og Klovner i Kamp. En rekke artister vil lanseres i slutten av januar.

Under er ulikt materiale som kan brukes til egne produksjoner. Ta kontakt med ida@lund-gruppen.no dersom det er noe du savner, eller trenger hjelp til.

Logo

Her vinner du vår logo i PNG og AI

Profilmanual

De offisielle retningslinjene for bruk av FOMA sin profil på nett

Artwork

FoMA sitt offisielle artwork for 2022, laget av fantasitske Hege Vatnaland

Bilder 2022

Bildefiler til bruk i sosiale medier

Lineup-film

FoMA 2023 sin foreløpige Lineup-film i 1080*1350 px

sTEMNINGSFILM

En liten stemningsfilm i 1080*1350px