fbpx

FOMA dag 1

For en fantastisk første dag vi har hatt! Virkelig det beste av det beste som norsk sommer har å by på. Sol, sjø, latter og fantastisk stemning – ikke en gang en liten regnskur kunne stoppe dere.

Det hele startet en solfylt ettermiddag på Fornebu. 31-bussen gikk igjen og igjen til og fra Oslo by, stappfull av glade festivalgjengere. Orlinskis enorme gorilla stjal oppmerksomheten umiddelbart, før et helt festivalområde åpnet seg, med et stort antall artister, kunstverk og spennende aktiviteter, og det beste av alt: DERE. Slik var den første dagen av FOMA 2024:

Store smil og vindblåste sveiser dukket opp ved inngangen til sommereventyret kl. 13:00, klare for dagens første konsert på hovedscenen; nemlig den svenske stjernen Victor Leksell. Gjestene nøt smakfull mat hos de mange mataktørene, og tok inn nye inntrykk med all kunsten, eventuelt 40 meter over Oslofjorden i pariserhjulet, før det var dags for Lille Venn og deretter storeslem Postgirobygget med en god dose nostalgi.

06 Boys tok boyband-standpunkt på Cold Stage rett før Sondre Justad skinte sitt herlige lys over hele main stage hvor regnbuen utvilsomt var en betalt skuespiller. For et vakkert syn og en opplevelse for livet! Ingen gjør det helt som Sondre.

Richard Orlinski, en av verdens aller største kunstnere, med FOMAs største skulpturer, spilte oss fra dag til natt på ekte. Menneskemengden forflyttet seg videre til Main Stage hvor det var tid for danske Lukas Graham som alltid leverer – og vi mener alltid. Om du ikke allerede var fan av denne gjengen fra før, ble du det nå! Allsangen og dansefoten satt løst på samtlige! Cold Stage ble deretter stappet full av mennesker som hadde gledet seg stort til de etablerte stjerneskuddene med de eksentriske sceneshowene, Ka2. Nå ventet en ut av seg selv-opplevelse for de heldige som fikk en smak av duoens univers.

En liten matbit og tur i go-to-gate senere var det dags (eventuelt kvelds) for avsluttende act på hovedscenen; Lost Frequencies. En svært verdig avslutning på en helt vanvittig god dag: Dans, dans og atter dans!

Nå gjør vi klart området til å ta dere imot igjen i morgen, og vi klarer nesten ikke vente 💛

Kjenner du noen med FOMO? De kan sikre seg billett her.