fbpx

Kim Kolstad

Om Kim Kolstad

Kim Kolstad, født i 1987, er en graffitikunstner kjent for å ha utført en rekke bestillingsoppdrag for både bedrifter og privatpersoner. Hans verk kombinerer tydelige graffiti- og street art-uttrykk med elementer av figurativ kunst. Kolstad elsker mangfoldet i sitt arbeid, fra å dekorere barnerom til fabrikker, og han fokuserer nå på å overføre graffitikunsten sin til lerretet og inn i galleriene. Hans arbeider inviterer betrakteren til å rømme fra hverdagen gjennom levende og tankevekkende kunst.

“Jeg har dekorert alt fra barnerom til fabrikker, og jeg elsker det jeg gjør. Grafitti er for meg en måte å rømme fra hverdagen og realiteten på. Jeg setter nå mer fokus på å få grafittien over på canvas og i gallerier.”

Om Artgate

Artgate er dedikert til å gjøre kunst tilgjengelig for alle, fra kunstentusiaster til nye utforskere. Med deres visjon om å øke kunstinteressen og støtte både unge, ukjente kunstnere og etablerte navn, tilbyr de et bredt og variert utvalg av kunstverk. Besøk nettgalleriet på Artgate.no, eller utforsk et av 9 gallerier i Oslo-området. Hvert galleri byr på en rik samling av kunst, og hver måned settes fokus på en hovedutstiller for å gi de besøkende en unik kunstopplevelse.

Kjøp billetter her: