fbpx

ICONA POP

Icona Pop tilbake til Norge!

Rist løs dansefoten og ta vel i mot Icona Pop!

I 2022 er det allerede ti år siden generasjonshiten «I love it» fylte dansegulv over hele verden. De fleste vet nøyaktig hvor de befant seg da de hørte «I love it» første gang. Og alle vil høre den igjen, og igjen, og igjen! 625 millioner streams senere fyller låten som formet en hel generasjon i 10 år, og jubileet feires på dansegulvet til Fornebu Music and Arts festival.

Duoen fra Stockholm besøkte Oslo sist i 2016 og da i anledning Nobel Fredspriskonserten på Telenor Arena hvor de delte samme scene som Highasakite. I 2022, kun et stenkast unna deres siste besøk i hovedstaden, inntar de scenen med prisvinnende hiter som har preget listene i åresvis. 

Icona Pop ble stiftet i 2009 av Aino Jawo og Caroline Hjelt, og siden har de skapt dansehit etter dansehit. Duoen har turnert på de største arenaene verden over, vært hus-DJs på Ibiza og trumfet Billboard top 10 i USA. Listen over samarbeid er like imponerende som mangfoldig: Tiesto, Charli XCX, Justin Timberlake, Steve Aoki, Zara Larsson, Tove Lo, One Direction og Afrojack for å nevne noen. Nå er duoen aktuell med singelen «Off of my mind» som nådde topp 3 på Billboard Dance.

Icona Pop har i over 10 år vært en av verdens største dance-artister og passert svimlende 1,5 milliarder streams. Dette er bare begynnelsen. I løpet av 2022 planlegger Aino og Caroline å slippe mer musikk og turnere mer og større enn noen gang. Rist løs dansefoten og gled deg til tidenes show. 

Velkommen til Fornebu Music and Arts Festival fredag 17. juni parken ved Sjøflyhavna på Fornebu!

Når spiller Icona Pop på FoMA?

Klokkeslett blir annonsert senere.