fbpx

ERIK & KRISS

Legendene Erik & Kriss til FoMA!

Det begynte med russelåten “Legenden” i 2002, og siden den gang har Erik og Kriss gått fra å være ukjente gutteromsrappere til en av landets mest folkekjære rapduoer. I 2022 markerer de allerede 20 år med feststemte hiter som har spilt seg inn i hjertene til det norske folk.

I 2007 kom debutalbumet ”Gull og grønne skoger” og hitsingelen ”Den låta”, som solgte til gull. Siden den gang har de gitt ut seks album og kun for et par uker siden slapp de sin første julelåtJul for meg sammen med Sølvguttene. Bærumsgutta kan også vise til et tosifret antall singler som har solgt til dobbel, trippel og kvadruppel platina!! På CVen kan de også fronte over 500 live konserter i Norge og utlandet, priser som NRJ Awards for beste gruppe og MTV European Music Awards for Best Norwegian Act.

Rapduoen står bak låter som “Dra meg tilbake”, “Det e´kke meg det er deg”, “Ølbriller på” og med sitt ferskeste album “Fasaden” fra 2020 inntar Erik og Kriss festivalsommeren med storm. På scenen har de med seg fullsatt band og er klar for å vise seg fra sitt aller beste når de skal feire 20 års jubileum med oss på Fornebu.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, fredag 17. juni i parken ved Sjøflyhavna på Fornebu!

Erik og Kriss logo

Når spiller Erik & Kriss på FoMA?

Klokkeslett blir annonsert senere.