fbpx

DANIELA REYES

Daniela Reyes

Daniela Reyes, vår lokale visepop sangerinne fra Asker får æren av å åpne første utgave av Fornebu Music and Arts festival med alle sine nærmeste naboer i publikum. Med musikalske innspill av trekkspill, banjo og piano er hun artist man bare kan merke seg navnet på først som sist.

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første.  Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stor musikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum.

«…noen få ganger opplever man en artist som får tid og rom til å opphøre. Daniela Reyes er en artist med slike låter, og en temmelig overrumplende, innover-dirrende aura», skrev magasinet D2 om Daniela Reyes da hun slapp sin første låt tidligere i år.

Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og at det låter vakkert, men også morsomt og alvorlig. Da hun slapp debutalbumet Engangsdager 1. oktober 2021, var det til et sjeldent ras av fantastiske anmeldelser. «Et imponerende låtskrivertalent», konkluderte Aftenposten, og trillet 6 på terningen. Daniela har også rukket å være gjest hos Lindmo på NRK, der hun spilte debutlåten «Usikker musiker».

Daniela har vokst opp blant instrumenter, og lært seg å traktere ganske mange av dem, både på scenen og i studio. Og det var trekkspillet hun startet med. Reyes er nylig ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, med bakgrunn fra mange sjangere hører likevel hennes særegne låter best hjemme i visesjangeren.

Vi gleder oss til å ønske hele Askers popvise sangerinne velkommen til Fornebu Music and Arts festival, fredag 17. juni i parken ved Sjøflyhavna på Fornebu!

Når spiller Daniela Reyes på FoMA?

Klokkeslett blir annonsert senere.