fbpx

BIGBANG

30 år med BigBang!

Med hele 10 studio album bak seg, syv Spellemann-nominasjoner og flere førsteplasser på VG-lista, har BigBang blitt en naturlig del av grunnmuren i norsk rock å regne. Etter et par år preget av kanselleringer og tomme scener landet rundt, er Øystein, Niko og Olaf klare for å gi alt når de i 2022 skal feire Bigbangs 30-års jubileum!

Deres siste album Glory Chord dukket opp i 2019 og turnéen pågikk  fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet i 2020. Nå er det endelig lys i tunnelen og vi gleder  oss stort til fortsettelsen av BigBangs nyeste kapittel når de går inn i sitt 30. år som et av Norges mest solide band.

Bandet hadde sin første opptreden på Sentrum Scene i Oslo i 1992 da de fikk muligheten å varme opp for Penthouse Playboys. Denne kvelden fikk  hele 12 publikummere muligheten til å oppleve gutta på nært hold. Fra et nesten tomt publikum til utsolgte turneer både i Norge og det store utlandet, gleder vi oss til å feire 30 år med klassikere som “Girl in Oslo”, “To the Mountains” og “Wild Bird” på på hjemmebane her i Oslo.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, fredag 17. juni i parken ved Sjøflyhavna på Fornebu!

Når spiller Bigbang på FoMA?

Klokkeslett blir annonsert senere.