fbpx

Julie Bergan

Om Julie Bergan

Livlig, altoppslukende, kraftfull vokal. Julie Bergan er en ekte norsk popstjerne som lyser opp scenen og tar publikum med storm, gang på gang.

Julie Bergan har for lengst satt sitt fotavtrykk på den norske popstjerne-himmelen som en av landets fremste liveartister. Skienjenta startet sin karriere i 2012 med låten «Supernova», før hun fikk stor internasjonal oppmerksomhet med listetoppen «Arigato». Hennes samarbeid med Alan Walker og låta «Ignite» i 2018, gjorde at hun virkelig skøyt fart. Dama er ikke bare en av våre største popstjerner her hjemme i Norge – hun har også spilt på alt fra Coachella til EDC Japan, samarbeidet med tungvektere som David Guetta og Ty Dolla $ign, og har i skrivende stund over 1,5 milliarder streams. Underveis har hun også vunnet prestisjetunge priser, inkludert Årets Sang på NRJ Awards, Årets Gjennombruddsartist på Musikkforleggerprisen, og flere P3 Gull- og Spellemann-nominasjoner for sine megahits.

Det har tilsynelatende vært stille fra Julie de siste par årene, men hun har på ingen måte ligget på latsiden. Sangerinnen med den imponerende stemmen har brukt tiden godt på å utforske sitt musikalske og visuelle univers, og sammen med et nytt, håndplukket team har hun sluppet flere singler og skapt et forrykende sceneshow.

Ingenting gjøres halvveis av denne dama. Julie virkelig elsker det hun driver med og alt som følger med å være en ekte popstjerne. Hun er kjent for å ta godt vare på sin lojale fanbase og gir alltid alt av seg selv.

Gjør deg klar for allsang og en helt sinnssyk stemning når superstjernen Julie Bergan kommer på FOMA!

Kjøp billetter her: