fbpx

Der ingen kunne tru nokon kunne bo, pakket Kristian sekken med mål om å finne roen og utforske en av Norges vakreste naturperler, også kjent som Lofoten. Det var her han oppdaget sitt naturtalent og elsk for fotokunst, som nå har blitt til lidenskap og fulltidsjobb.

Kristian tok opp fotoapparatet i voksen alder da han bodde noen år i Lofoten. Han er selvlært bak kamera med en utrettelig iver etter å utfordre rådende normer i fotokunsten. I begynnelsen var det motiver fra natur og arkitektur som dominerte kunstnerskapet, videre utforsket Kristian møtet med mennesket gjennom portretter. Kunst i alle former inspirerer og speiles i motivene og kommuniseres sansefullt gjennom et særegent blikk for dramatikk, edge, nærvær og skjønnhet. 

I VIP-området på FOMA inviterer Kristian inn i sin lekne verden. Grensene mellom virkelighet og fantasi strekkes. Fysikkens lover tøyes. Vi blir beveget og utfordret i balansen mellom vakkert og provoserende. Alt er lov i Kristian sin verden. Her er det ingen lover. Ingenting er rett eller galt. 

Kristian er nå bosatt kun et steinkast unna festivalen på Fornebu, og som hans nyeste nabo gleder vi oss til å oppleve kunstuttrykket hans på hjemmebane. Kunsten som pryder veggene inne på VIP-området vårt kan få plass på veggen din allerede nå – sjekk ut nettsiden hans for komplett samling og portfolio. For å få et bedre innblikk i Kristian sin verden, anbefaler vi også å besøke Instagram-profilen hans.  

UTSTILLINGER 

2011: Separatutstilling Lofoten

2014: Galleri Albin Up

2016: Oslo on my mind, Scandic Hotel Vulkan Art project (utsolgt)

2022: Galleri Vibes – Vernissage: At play (utsolgt)

Kristian sin fotokunst er også kjøpt inn av Comfort Hotel Grand Central Station, The Thief, Tjuvholmen Drift, Onarheim Eiendom, samt representert i flere bøker. Kristian er også representert hos Galleri Delepe.

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!