fbpx

Uruguay på sitt beste!

Vingården Bodega Garzón er kåret til en av topp 100 vingårder i verden, og i sommer får vi muligheten til å smake oss gjennom et knippe utvalgte druer som har funnet veien over Atlanteren til Uruguay. 

Fredag 16. juni kl. 19:30 gjester foredragsholder Cecilia Curi FOMA fra Uruguay for å gi publikum en smaksopplevelse og et innblikk i den utrolige historien til både produsenten og druene i regionen. 

NB: Billetter til vinsmaking er kun gyldig sammen med festivalbillett til FOMA. Billetter til vinsmaking kjøpes på Ticketmaster fra og med fredag 26. mai kl 09:00. 18 års aldersgrense. 

Om Bodega Garzón

Bodega Garcón er et eksepsjonelt terroir med en eksklusiv beliggenhet i Uruguay. Nær Atlanterhavskysten og 160 meter over havet bærer vingården preg av de tempererte værelementene som har skapt et perfekt samspill mellom natur, vær og vind. 

Vingården har mer enn 1000 små vinmarksblokker som dekker bakker i åssidene, og drar nytte av varierende mikroklimaer, forskjellige fuktighetsnivåer og baldakin-beplantning. Alle disse faktorene gjør at vinrankene kan utvikle seg med maksimal eksponering for solen, som gir rik, uttrykksfull frukt.

Vinproduksjonen er i verdensklasse og er ledet av Alberto Antonini, tidligere vinmaker hos Antinori. Vingården har også egen restaurant regissert av den kjente legendariske stjernekokken Francis Mallmann.

Alt dette har gjort dem til en av verdens beste vinprodusenter!

Produkter som presenteres under vinsmaking

Garzón Albariño Reserve 2021 – varenummer 7894201 på Vinmonopolet

Garzón Pinot Noir Rosé Reserva – varenummer 13317401 på Vinmonopolet

Garzón Tannat Reserva 2020 – varenummer 11039501 på Vinmonopolet

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!