OM FOMA

Fornebu Music and Arts Festival (FOMA), arrangeres på Fornebu 15. – 16. juni 2023.

Festivalen arrangeres i fantastiske omgivelser på forsommeren ved Sjøflyhavna på Fornebu. Vi ønsker velkommen til en festival fylt med musikk, kunst, og kulinariske opplevelser.

På FOMAs to scener får du se etablerte og up-and-coming artister, fra både inn- og utland. Festivalen har et stort utvalg av både mat og drikke, med eget vinunivers hvor du kan smake på ulike druer fra alle verdens hjørner. Kanskje du også finner din nye favorittkunstner blant kunstutstillingene på området.

Det handler om å skape god stemning, smil og uforglemmelige opplevelser!

FOMA ble gjennomført for første gang i juni 2022 og er den første store festivalen som arrangeres på Fornebu og årene fremover. 

FOMA er mer enn bare en musikkfestival. Festivalen er bygget opp på tre pilarer; underholdning, kunst, mat og drikke. Med spennende nye og anerkjente kunstnere vil publikum få tilgang til kunst som de ikke opplever andre steder. I tillegg har vi et sterkt fokus på mat og drikke. I 2022 presenterte festivalen over 40 forskjellige typer vin i festivalens Vinunivers, samtidig som man også kunne delta på vinsmaking. Dette bygger vi videre på til 2023 og gleder oss til å gi alle gjester fantastiske opplevelser til sommeren!

FOMA er en festival, en møteplass og arena som vil skape opplevelser, utvikling og innovasjon når musikk og kultur deles. 

Festivalområdet

Fornebu Music and Arts Festival arrangeres på Fornebu, ti minutter fra Oslo Sentrum, i fantastiske naturskjønne omgivelser ved Sjøflyhavna på Fornebu. 

Det er enkel adkomst med buss direkte til Fornebu eller tog og buss til Lysaker.

Nedenfor følger festivalkart og reisekart fra 17. juni 2022. Det blir endringer på festivaloppsettet i 2023, og vi vil komme tilbake med oppdaterte kart. Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på!

REISEKART

FESTIVALKART

Finn oss

Dronevideo