fbpx

Prisøkning 24. mai!

Fredag 24. mai øker billettprisene til årets FOMA!

For noen fantastiske dager dette blir, fylt med musikk, kunst, og god mat og drikke på Fornebu. Forbered deg på magiske øyeblikk med internasjonale stjerner som Lost Frequencies og Lukas Graham, Samt norske favoritter som Sondre Justad, Chris Holsten, Julie Bergan, Ballinciaga og Kamelen – og så mange flere!

Et levende festivalområde

På FOMA kan du bli inspirert av kunsten til Richard Orlinski, Fru Bugge, Ronny Bank og flere talenter som forvandler området til et levende galleri! Bli kjent med alle lanserte kunstnere her.

FOMA vin- og ølunivers

Ta del i FOMAs eksklusive vin- og ølunivers! Utforsk over 40 ulike viner fra Solera og et bredt utvalg øl og cider fra Cask, sammen med gode venner i unike festivalomgivelser. Les mer om universet her.

Dypdykk i kulinariske opplevelser

Fra sprø fristelser til autentiske smaker. De første mataktørene har satt sitt preg på årets FOMA! Ta en nærmere titt på de lanserte matutsalgene her.

Dagsprogram

Sammen med deilig mat og drikke, og et pulserende kunstnerisk liv i vannkanten av Oslofjorden, kan ikke dette bli noe annet enn en helt perfekt start på sommeren 💛 Vi gleder oss til å se deg 6.-7. juni!

Sikre deg billett til dagens pris før det er for sent her!