fbpx

Togaya til FOMA

Med et lite stykke Norge og en dæsj av Japanske råvarer med den norske laksen i førersetet, har vi fått med oss Oslos nyeste sushi-aktør til FOMA 2023: Togaya.

Bak de skarpe japanske kokkeknivene finner vi 80 års erfaring fra det asiatiske kjøkkenet, og Jan Kristian Stiris-Dahl kan vise til 12 år som hovmester med kokketrening i Hakkaido, Japan. Jan Kristian har tatt med seg de japanske sushi-kunstene sine til Norge hvor han har servert nydelige retter på Japanske restauranter som Nama i Bergen, Hanami i Oslo, Hinoki i Lillestrøm og Alex Sushi. 

Jan Kristian tar med seg Gabor Csorba som sin sous chef til FOMA. Gabor har sin fartstid fra både det ungarnske og italienske kjøkken før han i 2009 startet Zuma i London. I 2011 flyttet Gabor til Norge hvor han fort fikk jobb på det japanske kjøkkenet til Hanami, både som sous chef og kjøkkensjef. 

Kom på besøk sulten og bli med på en tur-retur reise til Japan, uten å forlate stemningen midt i hjertet av Fornebu! 

Vel bekomme, eller som de sier i Japan;  ボナペティ