fbpx

Pastellfarger har aldri hatt en gudinne før, men de fant henne hos den feministiske kunstneren og maleren Thea Elise Klingvall.

Klingvall Issues drives av den dynamiske og kreative søsteren duoen Thea & Nora Klingvall. Nora Klingvall som kreativ konsulent og kunstformidler, mens Thea Klingvall er kunstneren bak verkene.

Hennes erfaringer fra urban kultur og gatekunst har formet hennes visuelle uttrykk og livlige malerstil. Arbeidet hennes fokuserer på de feminine narrativ fra både den moderne og klassiske verden, kombinert med moderne feministiske ikonografier med mytologisk historiefortelling og stil. Hennes oppgave?Å fange kvinnens ære.

Thea deler sine profesjonelle designferdigheter i rollen som Art Director for det internasjonale mediehuset Mindshare. Hennes kreative nysgjerrighet førte til at hun utforsket kroppens eget kunstneriske språk gjennom Pole Dancing. Denne disiplinen rommer perfekt hennes egen sensualitet, kraft og feminine eleganse, og videoene hennes har inspirert mange andre til å utforske kroppens potensiale for glans.

Thea sin leilighet er preget av hennes kreative prosjekter i hennes vakre pastell-paradishjem. Hjemmet hennes er et eksempel på utdannelsen hennes innen design, arkitektur og klassisk kunst, og fungerer som den perfekte rammen for arbeidet hun deler på nettet for å fange sin egen essens; morsom, flørtende, levende og et synlig produkt av lidenskapen hennes.

Når hun blir bedt om å beskrive seg selv? Rett og slett kjærlighetsbarnet til Marie Antoinette og Cardi B.

Thea tar med seg et utvalg av hennes fargerike og feminine verk til FOMAs pop-up galleri, og er du heldig kan du ta med deg et stykke fra kolleksjonen hennes hjem til din egen vegg etter festivalen er over. Før hun avslører hvilke verk hun tar med seg til FOMA kan du drømme deg bort i pastelluniverset til Thea ved å sjekke ut webshopen hennes og Instagram-profilen hennes.  

Utstillinger

Maria Black (2018)

The Empress (2020)

Divine Feminine (2021)

Velkommen til Fornebu Music and Arts festival, 15. og 16. juni!