fbpx

Red Bulls sandvolleyballstjerner til FOMA!

Verdensstjernene Anders Mol og Christian Sørum er klare for sandvolleyballturneringen på FOMA entrer sanden til et unikt møte med de heldige vinnerne av årets sandvolleyballcup!

Anders Mol og Christian Sørum er regjerende verdensmestere fra VM i Roma i 2022, og regjerende olympiske mestere fra OL i Tokyo året før. Etter å ha vunnet EM fire år på rad, endte laget på 3. plass etter å ha blitt slått av den svenske duoen Åhman og Hellvig i semifinalen i august.

Sammen med Mathias Berntsen og Hendrik, vant de Beach Volley Nations Cup, og i slutten av august ble de kåret til Kings of the Court. Laget ble også kåret til “Men’s Beach Volleyball Team of the Year” på CEVs årlige galla i september.

Gratulerer til Tall Rocks, Veteran Gutta, Ukjent Masse og Skredderjordet! Hvem tror vi møter Sørum og Mol på sanden? Lykke til!