fbpx

Seeds til FOMA

 Mer kortreist og lokal mat finner du ikke på Fornebu Music & Arts festival! Den lokale caféen Seeds tar med seg kjøkkenet sitt til festivalen, og disker opp til sunne og gode smaker hvor selv den mest kresne gane vil finne nye favoritter. 

Kun 50 meter utenfor inngangsdøren til Seeds, har de en stor åker som driftes av Fornebu Samdyrkelag. Her får de alle deres grønnsaker så lenge det er sesong. Alt som lages på Seeds er plantebasert og økologisk. Det vil si at de kun bruker grønnsaker, belgfrukter, nøtter og frukt i deres produkter, og ikke egg, melk eller noe animalsk. Alt er i tillegg glutenfritt! Deres mål er å lage fantastiske retter og vise folket hva som er mulig å spise til hverdags uten å skade moder jord.

Om Seeds Café

Magnus og kjæresten Linn seilte fra Oslo sommeren 2017. Sommeren 2018 kom de tilbake med mange fine minner fra Karibiske strender, store hav og spennende kultur. Med kun en kjøleboks i båten som holdt 10 grader, ble krysningen over Atlanterhavet på fire uker en litt annerledes tur enn vanlig i matveien. De var nødt til å lage en ny livsstil basert på grønnsaker, bønner og andre belgfrukter, samtidig som de søkte opp dokumentarer og artikler rundt plantebasert kosthold. De ble i løpet av turen veldig glade i konseptet, og følte hvilken forskjell det gjorde på kroppen. Vel hjemme så de hvordan folk slukte billig kjøtt fra butikken uten å tenke en tanke om hvor og hvordan denne industrien ser ut, eller hvordan det påvirker helsen. Magnus tok med seg Linda, ei venninne som han både jobbet og kitet med gjennom kitebutikken Fluid, og startet Seeds café i hjertet av Fornebu.

Sjekk ut Seeds på Facebook for mer info og Instagram for herlige fristelser!

Smakelig måltid!